Novosti
   Događaji
   Projekti
   Razmena studenata
   Mobilnost i stipendije
  JoinEU-SEE
  Basileus
  Campus Europae
  Ceepus
   Galerija
   Linkovi

   

Početna > Međunarodna saradnja > Novosti >

Prezentacija partnerske institucije i saradnje
u okviru programa Erazmus+ (kreditna mobilnost):
Univerzitet u Bordou

 

U sredu, 1. juna, Dekan Fakulteta za obrazovanje Univerziteta u Bordou, koji je koordinator za saradnju sa Srbijom, i saradnica za međunarodnu saradnju biće gosti našeg Fakulteta. Tom prilikom kolege će prezentovati svoj Fakultet, mogućnosti za razmenu i održaće sastanak sa studentima našeg Fakulteta koji će zimski semestar provesti u Bordou.

Smešten u Bordou, u srcu južne Evrope, samo nekoliko časova udaljen od glavnih gradova u Evropi, Fakultet za obrazovanje Univerziteta u Bordou, upisuje master studente koji žele da budu nastavnici u osnovnim i srednjim školama, ali i u predškolskim ustavnovama. Fakultet u Bordou takođe obrazuje studente i nastavno osoblje koji žele da se dodatno profesionalno usavrše na polju kreiranja programa obuke i nudi kurseve za usavršavanje nastavnika u cilju poboljšanja njihovog rada na kompjuterima ili kurseve specijalozovane nastave za učenike sa invaliditetom.

U 2016/2017. školskoj godini, zahvaljujući programu Erazmus+, studenti Filozofskog fakulteta sa odseka za pedagogiju i romanistiku, mogu da se prijave za razmenu i da provedu deo svojih studija u Bordou. Sledeći konkurs za prijave će biti objavljen krajem avgusta ili početkom septembra za mobilnost koja će početi u januaru 2017.

Evo deset razloga zbog kojih vredi otići na razmenu u Bordo. Svi zainteresovani su dobrodošli da upoznaju kolege iz Bordoa. Prezentacija na engleskom jeziku će biti održana u sredu, 1. juna u 13 časova u sali 114. Dobrodošli!

Dodatne informacije




 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu