Novosti
   Događaji
   Projekti
   Razmena studenata
   Mobilnost i stipendije
  JoinEU-SEE
  Basileus
  Campus Europae
  Ceepus
   Galerija
   Linkovi

   

Početna > Međunarodna saradnja > Novosti >

XIII Međunarodni književni konkurs Anhel Ganivet 2019

XIII Međunarodni književni konkurs Anhel Ganivet 2019 za poeziju raspisuje, iz Finske, Organizacija ibero-američkih država za obrazovanje, nauku i kulturu u saradnji sa ostalim institucijama.

Mogu učestvovati svi, bez obzira na nacionalnost, pod uslovom da prezentuju pesme (jedna po kandidatu) na španskom jeziku. Priče moraju biti originalne i neobjavljene, da se nisu pojavljivale ni u kom obliku (uključujući i Internet) u celosti ni delimično, da nisu bile nagrađivane niti da su bile predstavljene na drugim konkursima, niti da čekaju da budu izdate. Tema je slobodna i original rada treba poslati na elektronsku adresu concursoliterarioaganivet@gmail.com najkasnije do 15. jula 2019. godine do 24:00h po lokalnom vremenu u Finskoj. Više informacija o uslovima konkursa možete pronaći ovde.

Dodela nagrada biće održana u Svečanoj sali sedišta Organizacije ibero-američkih država za obrazovanje, nauku i kulturu u Madridu, Španija. Više informacija zainteresovani mogu saznati na sajtu https://sites.google.com/site/concursoliterariointernacional.


 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu