Novosti
   Događaji
   Projekti
   Razmena studenata
   Mobilnost i stipendije
  JoinEU-SEE
  Basileus
  Campus Europae
  Ceepus
   Galerija
   Linkovi

   

Početna > Međunarodna saradnja > Novosti >

Skup Iskustva i perspektive u organizaciji kreditne mobilnosti

 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na skup “Iskustva i perspektive u organizaciji kreditne mobilnosti”, koji Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji, organizuju u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i EU info centrom u Beogradu.

Skup će biti održan u četvrtak, 19. februara 2015. godine u Domu omladine Beograda, Dečanska 1, Beograd (sala “Americana”, I sprat). Program skupa možete preuzeti sa linka http://erasmusplus.rs/?p=1817

Skup je namenjen predstavnicima visokoškolskih institucija iz Srbije, univerzitetima i visokim školama koje se interesuju za projekte bilateralne razmene studenata i osoblja u okviru programa Erazmus+ Evropske unije i šire i koji žele da unaprede svoje procedure kako bi postigli što kvalitetniju organizaciju mobilnosti.

O svojim dosadašnjim iskustvima govoriće predstavnici univerziteta koji su već imali iskustva sa organizacijom razmena kroz projekte za mobilnost, a biće predstavljena i publikacija Vodič za kreditnu mobilnost sa nizom korisnih saveta.

Registracioni formular za učešće na skupu nalazi na linku http://erasmusplus.rs/iskustva-i-perspektive-u-organizaciji-kreditne-mobilnosti/

Molimo Vas da registracioni formular popunite najkasnije do 18. februara 2015. godine do 10h.

Srdačan pozdrav,
Fondacija Tempus - Erazmus+ kancelarija u Srbiji


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu