Početna >
Obaveštenje - Udruženje studenata doktorskih studija i mladih istraživača Univerziteta u Novom Sadu


Obaveštavamo studente doktorskih studija na vašem fakultetu da Udruženje studenata doktorskih studija i mladih istrživača Univerziteta u Novom Sadu aktivno učestvuje u zaštiti njihovih prava i radi na poboljšanju i podizanju kvaliteta doktorskih studija na našem Univerzitetu.

Udruženje studenata doktorskih studija i mladih istraživača Univerziteta u Novom Sadu je organizacija zamišljena da deluje na ostvarivanju ciljeva, unapređenja i razvoja zajednice studenata doktorskih studija i mladih istraživača Univerziteta u Novom Sadu i njene uloge u društvu kroz: podsticanje komunikacije, razmene ideja, saradnje, kontakata između studenata doktorskih studija i mladih istraživača; kontakata između akademske zajednice i subjekata iz privrede, poboljšanje protoka informacija unutar organizacije studenata doktorskih studija i mladih istraživača; saradnju, umrežavanje i udruživanje sa organizacijama, grupama i pojedincima koji se bave istom ili sličnom delatnošću, kako na nacionalnom, tako i na internacionalnom nivou.

Udruženje se zalaže da sa ostalim studentskim organizacijama na teritoriji Republike Srbije omogući što bolje uslove za rad i saradnju. Takođe se zalaže za saradnju i sa drugim lokalnim, regionalnim i međunarodnim formama udruživanja studenata i drugim organizacijama koje imaju slične ciljeve.

Pozivamo vas da nam dostavite osnovne informacije o vašim studentima doktorskih studija: ime studenta i e-mail adresu kako bi studente informisali o našim aktivnostima i planovima u narednom periodu.

Kontakt osoba:
Slobodan Radičev 063 585 136
e-mail: office at doktoranti.org
Adresa: Trg Dositeja Obradovića 6, 21000 Novi Sad

S poštovanjem
Slobodan Radičev
Predsednik Udruženja studenata doktorskih studija i mladih istraživača Univerziteta u Novom Sadu

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu