Početna >

Erste Banka - program donacija Superste i konkurs Centrifuga

PROJEKTNA KLINIKA
Radio Cafe, Novi Sad
16. maj, 12h

Projektna klinika, edukativni događaj koji organizuje Erste Banka u okviru svog programa donacija Superste i aktuelnog konkursa Centrifuga, održaće se u četvrtak 16. maja u Radio Café-u u Novom Sadu. Projektna klinika je događaj namenjen mladima koji žele da prijave svoje ideje na konkurs Centrifuga, a nisu sigurni kako da te ideje unaprede i razviju. U tome će im pomoći tim Superste mentora, koji će i ove godine rado podeliti svoje znanje sa njima.

Projektnoj klinici mogu da prisustvuju svi zainteresovani koji imaju između 16 i 35 godina, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno da popune prijavni formular koji se nalazi na linku.

Centrifuga je konkurs kojim Erste Banka pruža finansijsku i mentorsku podršku za realizaciju inovativnih projekata iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja, Na Centrifugu mogu da se prijave udruženja i neformalne grupe, odnosno tim koji čine minimalno tri osobe okupljene oko iste ideje.  

Konkurs je otvoren do 26. maja. Do tada, sve koji žele da dobiju dodatno znanje i unaprede svoje ideje, pozivamo na Projektnu kliniku, 16. maja. Koncept je već dobro poznat – mentori će učesnicima najpre predstaviti teme i oblasti kojima se bave, podeliti zanimljive i korisne savete, nakon toga učesnici dobijaju svoje vreme sa mentorima da se konsultuju oko svih nedoumica i dilema.  

Na Projektnoj klinici svoje znanje će deliti eksperti iz oblasti marketinga, komunikacija, projektnog menadžmenta, fandrejzinga, brendinga i dizajna.  Kako da svoj projekat dobro isplanirate, obezbedite sredstva i napravite budžet – govoriće Biljana Dakić Đorđević, izvršna direktorka Trag fondacije. Aleksandra Kosanović, direktorka Sektora marketinga i komunikacija Erste Banke će sa učesnicima podeliti svoje iskustvo kako da dobro isplaniraju promociju svog projekta i povećaju njegovu vidljivost u zajednici. Ivan Ćosić će se fokusirati na značaj vizulene komunikacije i ulogu novih medija. O preduzetništvu i važnosti dugoročnog i održivog planiranja govoriće Sonja Dakić, preduzetnica i mentorka.  

O CENTRIFUGI

Ovogodišnji ciklus Centrifuge je otvoren do 26. maja, a svi zainteresovani mogu se prijaviti onlajn, popunjavanjem prijavnog formulara na platformi www.superste.net , na kojoj se nalaze sve informacije o procesu prijave, načinu odlučivanja, kriterijumima za izbor projekata. U okviru ovog ciklusa prijava, Erste Banka podržava 10 najboljih projekata, u iznosu od maksimalno 500.000,00 dinara po projektu, kao i jedan projekat sa najviše glasova zajednice u iznosu od 100.000,00 dinara.

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu