Početna >

Dođi u posetu anglistici


Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da Odsek za anglistiku Filozofskog fakulteta u Novom Sadu organizuje promotivni program pod nazivom „Dođi u posetu Filozofskom“, namenjen srednjoškolcima koji su zainteresovani da upišu studije Engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Program je zamišljen tako da učenici provedu jedan dan na fakultetu kako bi iz prve ruke iskusili studentski život u njegovim mnogobrojnim aspektima. Cilj ove akcije je da učenike na jedan neformalan i pristupačan način informiše o upisu na fakultet, studijama i studentskom životu; da kroz komunikaciju sa nastavnicima i studentima dobiju priliku da postave pitanja o svemu što ih zanima u vezi sa studiranjem, da se upoznaju sa zgradom fakulteta i njenim osobenostima ali i načinom na koji je fakultet organizovan kako bi se lakše i brže snašli kada počnu da studiraju, te da okuse čari studentskog života iz prve ruke.

U ovom polugodištu program je zakazan za ponedeljak, 26. februar 2018. godine, i trajaće od 11 do 15.30 časova. Okupljanje je ispred ulaza u Filozofski fakultet (Dr Zorana Đinđića 2, Novi Sad) u 11 sati, gde će ih dočekati dr Gordana Lalić-Krstin, nastavnik sa Odseka za anglistiku. Potom će studentima biti predstavljen studijski program Engleski jezik i književnost kao i prijemni ispit za taj smer, povešće ih se na nekoliko časova iz jezika i književnosti, posetiće biblioteku i čitaonice kao i studentsku službu i imati prilike da razgovaraju sa studentima 3. i 4. godine godine. Učenicima će biti obezbeđene potvrde o pohađanju ovog programa za potrebe pravdanja časova u školi.

Pošto je broj mesta ograničen, potrebno je da se učenici prijave za ovaj program na sledećoj adresi: https://goo.gl/forms/6M4tJFColBqeSkL73. Rok za prijavljivanje je 23. februar 2018, a za sve informacije o programu možete nam se obratiti na dodjiuposetuanglistici@ff.uns.ac.rs.

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu