Početna > Vesti>

Poziv za studente
PRIJAVITE SE NA TREĆE TAKMIČENJE STUDENATA VOJVODINE U OBLASTI ODNOSA S JAVNOŠĆU PRimer 2012

Produžen rok za prijavu studentskih timova

            Lokalna kancelarija nacionalnog strukovnog udruženja u oblasti odnosa s javnošću DSOJ – Centar za odnose s javnošću Novog Sada organizuje Treće PR takmičenje studenata Vojvodine „PRimer 2012″. Namera je da se svim zainteresovanim studentima na državnim i privatnim fakultetima u Vojvodini, omogući da se dodatno edukuju i steknu praksu iz oblasti odnosa s javnošću. Kotizacija za učešće na takmičenju se ne naplaćuje.

            Pravo učešća imaju svi studenti osnovnih akademskih, strukovnih i master studija, bez obzira na oblast studija i fakultet, mlađi od 27 godina starosti. Zainteresovani studenti treba da prijave svoje timove od tri do pet članova.

Rok za prijavu studentskih timova produžen je i traje do 15. marta 2012. godine.

            Za prijavljene takmičere biće organizavana i besplatna edukacija koja treba da im pomogne da savladaju praktične veštine i znanja iz odnosa s javnošću i što uspešnije reše studiju slučaja, kao takmičarski zadatak.

            Sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu Društva Srbije za odnose s javnošću (http://pr.org.rs/novi/?p=2785). Sve učesnike finala očekuju vredne nagrade, a najuspešniji su u prilici da osvoje komplet ulaznica za EXIT festival ili učešće na međunarodnoj PR konferenciji.

            Na prošlogodišnjem takmičenju, na kojem je učestvovalo čak 37 ekipa sa 176 studenata, pobedio je tim „PRotagonisti“, sastavljen od studenata sa Ekonomskog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu