Početna > Vesti>

BANCA INTESA - STUDENTSKI KONKURS DOKAZI SE 100%

Obaveštavamo Vas da Banca Intesa Beograd drugi put organizuje godišnji studentski konkurs Dokaži se 100% - takmičenje u izradi projekata iz oblasti zadovoljstva klijenata.

Kao i prošle godine, cilj ovog konkursa je da na jedinstven način stimuliše kreativnost studenata i inovativni pristup u rešavanju zadataka, kao i da im omogući da stečeno teorijsko znanje primene na realnu poslovnu situaciju. Studentski konkurs Dokaži se 100% pruža priliku studentima da razvijaju takmičarski duh i upoznaju se sa načinom razmišljanja njihovih vršnjaka iz regiona i ostalih zemalja članica grupe Intesa Sanpaolo.

Ovom prilikom Vas pozivamo da podržite projekat Dokaži se 100% kako bi stimulisali studente da uzmu učešće na lokalnom, a potom i međunarodnom nivou, izradom konkretnih projekta i rešenja na zadate teme iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.

Uvereni smo da zajednički možemo pozitivno da utičemo na entuzijazam, širenje vidika i dalje profilisanje mladih ljudi. Stoga Vas molimo za pozitivan odgovor i ustupanje dela oglasnog prostora na fakultetima kao i Vaših prostorija za promociju ovog projekta, objavljivanje na sajtu fakulteta informacija o konkursu, samim tim dajemo zajedno šansu studentima da se oprobaju u realnom svetu biznisa.

U isčekivanju Vašeg pozitivnog odgovora do 12.03.2012., stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Dokaži se 100% - konkurs (pdf)

S poštovanjem,
Milica Miljković
Specijalista Službe za upravljanje
zadovoljstvom klijenata
Banca Intesa Beograd ad


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu