Početna > Vesti>

Program Brain Gain (sredstva za realizaciju gostujućih predavanja)

Imamo zadovoljstvo da Vas obavestimo da su obezbeđena dodatna sredstva za realizaciju gostujućih predavanja u okviru Brain Gain programa (BGP). Sve posete  predavača u okviru ovog programa moraju biti realizovane najkasnije do 15. juna 2011. godine.

Kako je vremenski period za učešće u programu ograničen, odgovor da li je aplikacija podržana ili ne biće prosleđen najkasnije 5 dana po prijemu aplikacije.

U obzir za konkurisanje dolaze predavači sa visokoškolskih institucija bilo gde u svetu. Uslov je da imaju ili su nekada imali srpsko državljanstvo, ili da je u pitanju predavač sa austrijskog univerziteta (bez obzira na državljanstvo). Imajući u vidu specifične potrebe pojedinih fakulteta (uglavnom tehničkih), dozvoljeno je konkurisanje stručnjacima koji su zaposleni u relevantnim firmama, kompanijama ili istraživačkim institutima. Predavanja u okviru BGP mogu biti održana isključivo u toku trajanja semestara na našim univerzitetima. Održavanje seminara ili letnjih škola nije podržano u okviru ovog programa.

Kancelariji WUS Austria u Beogradu potrebno je dostaviti detaljno popunjen, potpisan i overen aplikacioni formular, uz CV predavača. Aplikacioni formular popunjavaju predstavnici dekanata datog fakulteta, i dostavljaju nam u za to predviđenom roku.

Formulare i ostala relevantna dokumenta možete preuzeti sa www.braingainprogram.org

 

WUS Austrija
kancelarija u Beogradu
Belgrade Office
World University Service Austria
A: Resavska 88, 11000 Belgrade
P: +381 11 361 26 02
F: +381 11 361 26 02
E: belgrade@wus-austria.org

our web sites

www.wus-austria.org
www.bcchallenge.org
www.braingainprogram.org
www.rd-capacities.org
www.link-competences.org

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu