Početna > Vesti>

2. PR takmičenje studenata Vojvodine
PRIJAVITE TIM ZA "PRimer 2011"

 

Obaveštavamo i pozivamo sve zainteresovane studente da prijave svoje timove na 2. PR takmičenje studenata Vojvodine "PRimer 2011". Timovi se se mogu prijaviti do 20. marta 2011. godine, popunjavanjem prijavnog obrasca i slanjem na mejl prcentarns@gmail.com. Takmičenje organizuje Centar za odnose s javnošću Novog Sada (COJ NS), regionalna kancelarija nacionalnog strukovnog udruženja u oblasti odnosa s javnošću - Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ).

Timovi mogu da broje najviše pet članova i mogu biti sastavljeni i od članova sa različitih fakulteta. Pravo učešća imaju svi studenti osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u Vojvodini, do 27 godina starosti. Kotizacija za učešće na Takmičenju "PRimer 2011" se ne naplaćuje.

Za sve prijavljene članove ekipa, posle 20. marta biće organizovani besplatni edukativni treninzi koji treba da im omoguće što uspešniji rad na studiji slučaja, koju će rešavati tokom takmičenja. "Primer 2011" se obavlja u dva kruga. Nakon prijavljivanja i po završetku edukacija, timovi će dobiti studiju slučaja (case study) na kojem će raditi do 15.
aprila, kada je i rok za predaju radova. Članovi stručnog žirija će oceniti sve prispele radove i odabrati pet najboljih. Finale takmičenja će se održati 5. maja na Univerzitetu u Novom Sadu. Učesnici završnice treba da budu spremni da prezentuju rad, a u toku i nakon prezentacije svakog tima, članovi žirija će takmičarima postavljati dodatna pitanja u vezi sa predstavljenim radom.

Za sve učesnike finala obezbeđene su vredne nagrade, a najuspešniji su u prilici da osvoje komplet ulaznica za EXIT festival, ili učešće na međunarodnoj PR konferenciji.

Prijavni formular se može naći na sajtu DSOJ:
http://www.pr.org.rs/code/navigate.php?Id=86 i na sajtu Univerziteta u Novom Sadu
http://www.uns.ac.rs/sr/novosti_dogadjaji/PRimer2011.html.

Kontakt za "PRimer 2011":
Centar za odnose s javnošću Novog Sada
Boris Nadlukač, sekretar Centra
prcentarns@gmail.com
063/578-991

 


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu