Početna > Vesti>

 

Univerzitetski program letnje radne prakse u Naftnoj industriji Srbije a.d. 

 

KONKURS

Univerzitetski program letnje radne prakse u Naftnoj industriji Srbije se na osnovu sporazuma kompanije i Univerziteta u Novom Sadu prvi put sprovodi ovoga leta. Naime, kompanija NIS, usled stalnog razvoja, širenja proizvodne delatnosti i odgovornog odnosa prema okruženju u kojem posluje, ovog leta, otvara svoja vrata dinamičnim, vrednim, inteligentnim i ambicioznim studentima da svoja teorijska znanja povežu sa praksom velike kompanije, prošire svoja znanja i iskustva, i time postanu svesniji sebe i okruženja kojem doprinose. Nakon završetka radne prakse, praktikanti stiču POTVRDU koja može da obogati poslovnu biografiju svakog učesnika. Potvrda predstavlja jedinstveni dokument potpisan od strane najviših predstavnika kompanije NIS i rektora Univerziteta u Novom Sadu.

Trajanje radne prakse: jul 2011.- oktobar 2011.

OSNOVNE INFORMACIJE O KONKURSU
Kompanija NIS a.d. i Centar za razvoj karijere Univerziteta u Novom Sadu pozivaju sve zainteresovane studente, da svojom biografijom i motivacionim pismom, konkurišu za jedno od čak 42 praktikantska mesta u jednom od tri grada u kojima kompanija NIS a.d. raspolaže sa velikim proizvodno - upravnim kapacitetima – Novi Sad, Beograd, Pančevo.
Izabrani kandidati će obavljati radnu praksu u kompaniji NIS a.d.. Odabir kandidata će se vršiti na osnovu podnete dokumentacije, a u skladu sa iskazanim potrebama i prednostima koje poseduje sam kandidat.
Učesnici programa imaju obavezu da u okviru prakse izvršavaju određene zadatke pod vođstvom mentora koji će ih tokom celog trajanja prakse pratiti.

NAČIN KONKURISANjA
Kandidati prijave na konkurs zajedno sa biografijom i motivacionim pismom mogu slati isključivo putem elektonske pošte na adresu praksa.nis@uns.ac.rs     i to sa šifrom programa prakse (KOD 01- KOD 29) u subjektu elektronskog pisma.
Traženi profili studenata, opisi praktikantskih pozicija i precizan način konkurisanja, kao i kratak vodič za studente mogu se naći na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Novom Sadu www.razvojkarijere.uns.ac.rs/, kao i na sajtu samog Univerziteta u Novom Sadu www.uns.ac.rs .

 

ROK ZA PRIJAVU: 28. jun 2011. godine

Neblagovremeno podnete i nepotpune prijave neće biti razmatrane.

 

www.uns.ac.rs
www.razvojkarijere.uns.ac.rs

(Dodatne informacije u vezi sa radnom praksom možete pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji Univerziteta u Novom Sadu: www.uns.ac.rs ili na www.razvojkarijere.uns.ac.rs, putem e-maila: praksa.nis@uns.ac.rs ili na telefon: 021 485 2041)

 

Mesto prakse Novi Sad
Mesto prakse Beograd

Mesto prakse Pančevo


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu