Početna > Vesti>

Projekat Model Security fonda TransConflict Serbia

Fond TransConflict Serbia sa zadovoljstvom najavljuje novi projekat pod nazivom *'Model Security'*, čiji je osnovni cilj da studentima iz Srbije omogući priliku da učestvuju u simulaciji redovnih aktivnosti i procesa donošenja odluka vodećih bezbednosnih aktera, uključujući NATO, OSCE, EU i UN.

Sve informacije o projektu i načinima prijavljivanja za učešće možete naći na web stranici http://www.transconflict.com/security/model-security/ ili upitom na jednu od sledećih kontakt adresa: modelsecurity@transconflict.com ili mirjana.kosic@transconflict.com.

Krajnji rok za slanje prijava je petak,  *04. februar 2011. godine.*

Učešće u simulaciji je otvoreno za studente političkih nauka, međunarodnih odnosa, bezbednosti, prava, ekonomije, sociologije i humanističkih studija (uključujući i Master studije). Kandidati zainteresovani za učešće se mogu prijaviti slanjem svog CV-a, zajedno sa motivacionim pismom (maksimalno 500 reči), u kojem će navesti razlog zbog kojeg žele učestvovati u simulaciji. Oba dokumenta moraju biti na engleskom jeziku, koji će biti i jezik korišten tokom same simulacije.

 


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu