Početna > Vesti>

Sarajevski filološki susreti I (Obavještenje - Drugi poziv - Prijavni obrazac)

            Poštovani/a!
Obavještavamo Vas da je – uslijed tehničkih poteškoća za koje nije odgovorno Bosansko filološko društvo – došlo do problema prilikom slanja i primanja jednog broja prijava za učešće na međunarodnoj naučnoj konferenciji Sarajevski filološki susreti I putem elektronskog prijavnog obrasca dostupnog na našoj internetskoj stranici www.bfd.ba. Otud, uz iskreno izvinjenje zbog ovih neočekivanih neugodnosti, a posebno zbog ranijeg tehnički kompliciranijeg prijavnog postupka, najljubaznije Vas molimo da se iznova prijavite za učešće na međunarodnoj naučnoj konferenciji Sarajevski filološki susreti I, a kako bi Vaša prijava bila uredno i sa sigurnošću zaprimljena. Ovaj put, postupak prijave znatno je jednostavniji i manje tehnički zahtjevan, te je potrebno tek to da popunjeni prijavni obrazac (koji Vam, zajedno s revidiranim Pozivnim pismom, dostavljamo u prilogu) na uobičajeni način pošaljete na adresu elektronske pošte sfs_info@bfd.ba, i to najkasnije do 20. septembra 2010. godine, što je, naime, novi, produženi rok za prijavu.
Isto tako, obavještavamo Vas da smo, s obzirom na novonastale okolnosti, bili prisiljeni unekoliko izmijeniti i druge pojedinosti našeg konferencijskog kalendara, pa će obavještenje o prihvatanju njihova učešća učesnici konferencije dobiti najkasnije do 10. oktobra 2010. godine, dok će konačni program konferencije biti dostupan najkasnije do 10. novembra 2010. godine. Vrijeme održavanja same konferencije ostaje, međutim, neizmijenjeno – 9. i 10. decembar 2010. godine.
Na kraju, želeći da ove, nove informacije dođu do svih potencijalnih učesnika naše konferencije, jednako ljubazno Vas molimo i to da ovo obavještenje proslijedite svima onima kojima ste prilikom prvog poziva proslijedili naše Pozivno pismo, kao i svima drugima koji su u međuvremenu iskazali zanimanje za učešće na međunarodnoj naučnoj konferenciji Sarajevski filološki susreti I. Napominjemo još jednom da je za sve dodatne informacije i pojašnjenja potrebno obratiti se na adresu elektronske pošte sfs_info@bfd.ba.
Uz ponovne riječi iskrenog izvinjenja, srdačno Vas pozdravljamo, nadajući se našem uspješnom zajedničkom radu na međunarodnoj naučnoj konferenciji Sarajevski filološki susreti I 9. i 10. decembra 2010. godine u Sarajevu!

SFS1 Drugi poziv
SFS1 Prijavni obrazac

Predsjednik Organizacionog odbora:

Doc. dr. Sanjin Kodrić

Organizacioni odbor:

Doc. dr. Adnan Kadrić
Doc. dr. Sanjin Kodrić
Doc. dr. Munir Mujić
Prof. dr. Ismail Palić
Doc. dr. Vahidin Preljević
Doc. dr. Amela Šehović

Sekretarijat Organizacionog odbora:

Nihada Lubovac
Nehrudin Rebihić
Nudžejma Softić

           
Sarajevo, 1. august 2010.

 


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu