Početna>
Prvo PR takmičenje studenata Vojvodine "PRimer 2010"

Centar za odnose s javnošću Novog Sada i Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuju prvo PR takmičenje studenata Vojvodine "PRimer 2010".

Cilj je da se svim zainteresovanim studentima osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u pokrajini, omogući da steknu dodatnu edukaciju i praksu iz oblasti odnosa s javnošću.

Svi zainteresovani studenti svoje timove mogu prijaviti na web stranici Društva Srbije za odnose s javnošću www.pr.org.rs (link: http://www.pr.org.rs/code/navigate.php?Id=90) na kojoj mogu pronaći dodatne informacije o takmičenju, kao i prijavni formular.

Nakon prijavljivanja timovi će dobiti studije slučaja (case study) na kojima će raditi do 15. maja, kada je i rok za predaju radova.

Žiri sastavljan od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, će pristupiti ocenjivanju i odabrati pet najuspešnjih radova koji će se plasirati u završnicu.

Finale takmičenja će se održati 22. maja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Za sve učesnike finala obezbeđeni su prigodni pokloni, a najuspešniji su u prilici da osvoje komplet ulaznica za EXIT festival, kao i učešće na međunarodnoj PR konferenciji na Kozari, koja se održava krajem maja 2010. godine.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Srdačan pozdrav,
Boris Nadlukač
Sekretar Centra - prcentarns@gmail.com

Tijana Varagić
Sekretar DSOJa


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu