Početna >
Univerzitet u Novom Sadu
REKTORAT

POZIV ZAINTERESOVANIM STUDENTIMA I DRUGIM ČLANOVIMA
AKADEMSKE ZAJEDNICE UNIVERZITETA

POSTANITE DEO TAKMIČARSKE EKIPE GRADA NOVOG SADA
U NOVOM KVIZ TAKMIČENJU FOKS TELEVIZIJE
„SERBIAN OPEN“

Univerzitet u Novom Sadu poziva sve zainteresovane studente i druge članove akademske zajednice Univerziteta da se prijave i postanu članovi univerzitetske takmičarske ekipe koja će predstavljati Grad Novi Sad u novom kviz takmičenju Foks televizije „Serbian Open“. U kvizu će se takmičiti ekipe koje će predstavljati 16 gradova iz Srbije, a na poziv gradonačelnika Novog Sada gospodina Igora Pavličića ekipa koja će predstavljati Grad biće odabrana na Univerzitetu u Novom Sadu.

Znanje koje ekipe gradova treba da pokažu je iz opštih oblasti – opšte kulture, popularne nauke, sporta, zabave i opšteg obrazovanja. U kvizu će se takmičiti po 16 ekipa iz 16 različitih gradova Srbije u dva ciklusa takmičenja, zimskom i prolećnom. Pobednici iz svakog kviza prolaze u sledeću rundu takmičenja u koju po kup sistemu ulazi osam ekipa, zatim četiri i na kraju dve najbolje koje se takmiče u finalu kviza. Period realizacije celog kviza je od 18. septembra 2009. godine do 30. aprila 2010. godine, a premijerno emitovanje se planira u oktobru 2009. godine.

Ukoliko volite ovu vrstu takmičenja ili ste se već takmičili u kvizovima znanja, ako ste spremni da budete deo tima koji će predstavljati Grad Novi Sad, timski ste igrač i smatrate da možete biti deo pobedničkog tima Grada – prijavite se! Formalni uslov da učestvujete kao član ekipe Novog Sada je da imate prebivalište u Novom Sadu.

Nakon prijave zainteresovanih, biće odabrano ukupno šest članova ekipe Grada Novog Sada. Ekipa treba da se sastoji od četiri takmičara koji između sebe biraju kapitena, a svaka ekipa treba da ima spremna i dva rezervna takmičara.

Molimo sve zainteresovane da se prijave putem mejla na jelenac at uns.ac.rs uz napomenu „Prijava za učešće u kvizu Serbian Open“.
U prilogu mejla potrebno je poslati kraću opštu biografiju sa osnovnim kontakt podacima (ime i prezime, fakultet, datum rođenja, adresa stanovanja, broj mobilnog/fiksnog telefona).
Kandidati će biti kontaktirani putem mejla i telefona. Dodatne informacije možete dobiti u Kancelariji za nastavu, nauku i odnose s javnošću Univerziteta putem mejla jelenac at uns.ac.rs ili telefona 485 2015.

ROK ZA PRIJAVU JE PONEDELJAK 7. SEPTEMBAR 2009. GODINE.

REKTORAT UNIVERZITETA U NOVOM SADU

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu