Početna >
Naučno-stručni skup SAVREMENI TRENDOVI U PSIHOLOGIJI
Filozofski fakultet, Novi Sad 23. i 24. oktobar 2009.


Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da svojim učešćem doprinesete kvalitetu naučno-stručnog skupa "Savremeni trendovi u psihologiji", koji će se održati 23. i 24. oktobra 2009. na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Organizator skupa je Odsek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, a u okviru konferencijskih aktivnosti predviđena su plenarna izlaganja, usmena saopštenja (klasifikovana po oblastima u odgovarajuće simpozijume), okrugli stolovi, radionice, posteri i studentska sekcija. U okviru konferencije planirane su i prateće aktivnosti - svečana večera, koktel, poseta kulturnim znamenitostima Novog Sada...

U okviru skupa, održaće se plenarna predavanja:

- prof. dr David Dozois, Department of Psychology, The University of Western Ontario, Canada (tema: Negative self-šeme kao kognitivna vulnerabilnost za depresiju)

- prof. dr Stephen D. Reicher, School of Psychology, University of St Andrews, Velika Britanija (tema: Strast i bes: osvrt na osnovne principe psihologije grupe)

- prof. dr Majda Rijavec, Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska (tema: Životni ciljevi i sreća: interkulturalni aspekti)

- doc. dr Aleksandar Baucal, Odeljenje za psihologiju, Filozofski fakultet Univerziteta u Beogradu (tema: Uticaj socijalne interakcije na kognitivni razvoj deteta)

- prof. dr Sunčica Zdravković i prof. dr Petar Milin, Laboratorija za eksperimentalnu psihologiju, Odsek za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu (tema: Jedan plahovit tinejdžer: eksperimentalna psihologija u Novom Sadu)

Više informacija na http://skup.psihologija.edu.rs/


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu