Početna > Vesti>

Putujući studentski sajam 2014. i početak kampanje za dodelu stipendija za 2015 - 2016. univerzitetsku godinu

Odaberite Francusku i već sada počnite da se spremate za sledeću univerzitetsku godinu!

U utorak 4. novembra 2014. od 10h do 17h

Rektorat Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1

U saradnji sa Campus France, francuskom agencijom koja se bavi promocijom francuskog visokog školstva, Francuski instituti iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore organizuju šesti Putujući studentski sajam. « Balkansku turneju 2014. godine ».

Petu godinu zaredom sajam se održava u Beogradu i prilika je da srpski studenti dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima u Srbiji i na Balkanu. Sajam će, u holu Rektorata Univerziteta u Beogradu, okupiti predstavnike francuskih univerziteta, kao i rukovodioce frankofonih studijskih programa u Srbijii i na Balkanu.

Studenti mogu da prisustvuju i tematskim predavanjima o mogućim studijskim programima iz sledećih oblasti : tehničkih i primenjenih nauka, ekonomije i menadžmenta, društvenih i humanističkih nauka i francuskog jezika, političkih nauka i prava.

Tim povodom Ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji pokreću novu kampanju za dodelu stipendija za univerzitetsku 2015 - 2016. godinu, koja će trajati do 5. marta 2015.

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu