Početna > Vesti>

Kurs persijskog jezika

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sve zainteresovane da će od 1. decembra 2013. godine na Filozofskom fakultetu početi fakultativni početni kurs persijskog jezika u saradnji sa Kulturnim centrom Ambasade I. R. Irana.

Kurs persijskog jezika će trajati do početka juna, a nastava će se održavati vikendom. Sve udžbenike i dodatni material za učenje obezbediće Kulturni centar. Na kraju kursa, uspešni polaznici će dobiti diplome Kulturnog centra koje će im biti uručene na izletu organizovanom povodom završetka kursa. Najbolji studenti će imati mogućnost da pohađaju kurs jezika u Iranu.

Upis na kurseve traje od 7. do 20. novembra. Potrebno je poslati mejl Centru za jezike na languages@ff.uns.ac.rs sa naslovom: PRIJAVA ZA PERSIJSKI. U mejlu je potrebno navesti ime i prezime, a ukoliko ste student, potrebno je da pošaljete i broj indeksa. Zaposleni na Univerzitetu koji su zainteresovani da pohađaju kurs treba u mejlu da navedu i svoje radno mesto. Spisak polaznika kursa biće objavljen na sajtu Filozofskog fakulteta do 22. novembra 2013. godine.

Kurs je besplatan za sve studente i zaposlene na Univerzitetu u Novom Sadu. Za sve ostale zainteresovane, informacije o plaćanju će biti naknadno postavljene na sajtu. Ukupna cena kursa koji traje do kraja letnjeg semestra je 7.000 RSD (moguće je plaćanje na dve rate).

Svečano otvaranje kursa i projekcija iranskog filma biće u subotu, 23. novembra u 12 časova u Kino sali Filozofskog fakulteta, te pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovom događaju.

Centar za jezike

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu